Hot sell borosilicate pawon panyimpenan pangan jar kaca karo tutup kayu

Katrangan singkat:

1, Jeneng: jar panyimpenan rempah-rempah panganan kanthi tutup pring
2, Penanganan lumahing: Coating, Printing layar, hot stamping, perak stamping, frosted
3, Tutup: Bambu nyata utawa Tutup Sekrup Plastik
4, Bahan: Kaca Broosilikat Tinggi
5, Gunakake karo: Rempah-rempah, tèh, kembang, panganan lan liya-liyane
6, Volume: 1oz 2oz 3oz 4oz 6oz 8oz 10oz 12oz 14oz 16oz
7, Warna: cetha, frosted, ireng, utawa kertu Pantone
8, Sampel: kasedhiya, rincian liyane pls hubungi kita

  • MOQ:

    1000 pcs

  • PAKET:

    karton standar ekspor / pallet

  • Harga FOB:

    US$0,05-US$0,5

Detail Produk

Tag produk

High Quality Luxury

DESKRIPSI PRODUK

Deskripsi Produk
Toples kaca premium minangka cara sing apik kanggo nyimpen barang Pawon lan Omah.Kendi kita digawe saka kaca borosilikat kanthi ketebalan 3mm sing paling dhuwur kanggo entuk tampilan lan rasa sing paling dhuwur.Lan gunakake tutup push-and-seal sing prasaja (karo bunder karet) kanthi cara sing nyedhiyakake wadhah sing ora bisa dihirup, mambu lan kedap udara sing njaga produk sampeyan seger.
Rega gedhe!Stok akeh!Wektu Pangiriman luwih cendhek!Welcome kanggo nelpon kita kanggo penawaran lan conto!

Jeneng produk GPG-006A/GPF-006B/GPG-006C/GPG-006D Panganggone 1. Pawon pangan / wedang stok
2. Dekorasi omah
Merk yowes warna 1. Asli transparan
2. werna Custom kasedhiya
wangun babak Panggonan produk Provinsi Shandong, China
Volume GPG-006B: 900ml
GPG-006C: 1200ml
GPG-006D: 1600ml
Mode packing 1.LCL: Kemasan peti Telur Massal + palet kayu
FCL: Kemasan Peti Telur Massal
2. Customized packing utama kasedhiya
Ukuran GPG-006A: 9.5*9.5*11.3cm
GPG-006B: 9.5*9.5*16.3cm
GPG-006C: 9.5*9.5*21.4cm
GPG-006D: 9.5*9.5*27.2cm
Fitur 1. Food grade sertifikat
2. Ramah lingkungan
3. Gaya urip sehat
4. tahan panas
produk: Food grade apik tetep seger sakcara langsung bunder cetha dhuwur borosilikat kaca jar karo tutup pring
ukuran: V: 200ml 250ml 350ml 450ml 500ml 600ml 700ml 900ml
  L * W * H (mm) --- Miturut panjalukan khusus pelanggan.Nggawe Ukuran sing Ditemtokake kanggo Cocog karo Produk Sampeyan.
Logo & OEM: Welcome Customized, Ayo Logo Panjenengan Unik.
werna: A.Transparan/Warna B.warna pelanggan & desain printing sing dibutuhake ditrima
Bahan Crystal putih, super Flint, ekstra Flint etc. Wide Range kanggo Pilihan Panjenengan.
Penanganan lumahing: Dekorasi tembak, Embossing, Silkscreen printing, Spray lukisan, Frosting, Gold stamping, Silver plating lan ing.
Aksesoris: Tampa Panjaluk Khusus, Ngirit Wektu lan Kuwatir.
Fungsi: Gunakake kanggo kemasan Produk, pengiriman, panyimpenan, ditampilake.
Teknis: Mesin digawe lan gawenan tangan
Gelar kejut anti-termal:>=41 derajat
Tekanan internal(Kelas):<=Kelas 4
Toleransi termal: 120 derajat
Anti kejut: >=0.7
As, kandungan Pb: selaras karo larangan industri panganan
Bakteri Patogen: Negatif
Ketebalan barang kaca
kira-kira 3mm-5mm, ngisor bisa 8mm-12mm
Karya seni: Desain file ing format AI, CDR, PDF.Sijine Ideal sing Apik dadi Kasunyatan.
Dianggo: Nindakake apa sing dikarepake, mikir apa sing sampeyan peduli.
Sampel: A.Samples ing Simpenan: QTY: 1-5 PCS bakal gratis karo barang ngumpulake, 1 ~ 2 dina bisa siap
  B. Custom Samples QTY: minangka mbutuhake biaya miturut desain karo barang diklumpukake, 7 ~ 15 dina bisa siap
MOQ: A. Yen ing Simpenan, MOQ cilik bisa ditampaB. Yen ora ana saham, MOQ yaiku 20.000 PCS
Istilah Pembayaran: T / T, Western Union, Cash, liyane bisa rembugan.
Paket: Karton, Palet utawa kaya sing dikarepake
Loading Port: Pelabuhan Qingdao/Liangyungang/Shanghai Port

 

DESKRIPSI SINGKAT

1630071891174
1630071899196
1630071865009
1630071663053
1630071660750
1630668211591
1630668207628
1630667803767
1630667742878
1630071470676

DETAIL PAKET

Desain khusus kasedhiya

Sampeyan bisa milih siji timah bisa karo soy lilin scented lilin, lan gondho favorit, lan sijine sawetara paesan, kayata kembang pepe, woh-wohan, lan etc. Cukup marang kita bab gagasan, kita bakal nggawe kayektenan.

Kothak paket khusus kasedhiya

Sampeyan bisa milih kothak siji kanggo saben kaleng timah karo lilin, utawa kothak packaging pesawat, logo pribadi adat lan label ing kothak kasedhiya.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo njaluk penawaran sing luwih apik.
1630667803767
1630668211591

DEEP-PROCESSING

Ana macem-macem cara pengepakan kanggo macem-macem botol lan kendi miturut kabutuhan pelanggan.Ing ngisor iki minangka panggunaan sing paling biasa ing pasar

Ø Pallet Ø Pembagi + Karton Ø Karton + Pallet

Ø Pembagi + Pallet Ø Bungkus + Pallet Ø Plastik bolong + Pallet Ø Miturut kabutuhan sampeyan

1630667505390
1630668207628
FAQ
Q: Apa MOQ?
A: Kanggo barang Simpenan, MOQ punika 100pcs.Kanggo produk sing disesuaikan, MOQ yaiku 1000pcs.
Q: Kepiye sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita bakal nggawe conto sadurunge produksi massal, lan sawise sampel disetujoni, kita bakal miwiti produksi jumlahe.Nindakake inspeksi 100% sajrone produksi, banjur inspeksi acak sadurunge pengepakan.
P: Apa aku bisa duwe sampel sing dirancang khusus?
A: Ya, kita duwe desainer profesional siap kanggo layanan .kita bisa mbantu desain u, lan kita bisa nggawe cetakan anyar miturut sampel.
Q: Apa kita bisa nindakake printing logo lan lukisan warna?
A: Ya, kita bisa nyithak logo sampeyan miturut karya seni AI, lan cat miturut KODE PANTONE sampeyan.
Q: Apa wektu pangiriman?
A: Biasane wektu pangiriman yaiku 30 dina.Nanging kanggo barang saham, wektu pangiriman bisa 7-10 dina.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita